esmaspäev, 26. oktoober 2015

SELLEL NÄDALAL UURIME METSLOOMI.

Sellel nädalal tutvume me metsloomadega. Täna vaatlesime siili ja karu pilte. Rääkisime sellest, kus nad elavad ja millised välja näevad - karul on pehme karv ja siilil teravad okkad. Vestlesime ka sellest, et siil ja karu magavad talvel talveund. Sellele järgneski meil liikumismäng, kus pilli saatel tuli kõndida ja pausi ajal minna kas kõhuli või pikali talveunne. Lapsed olid väga tublid ja said kõigega ilusasti hakkama. 
Mängudest meeldis lastele täna kõige rohkem autodega mängida ja kiikuda. Lisaks sellele jõudsime uurida raamatuid, toimetada nukunurgas ja panna kokku ka erinevaid puzzlesid. Õues tekkis meil pikk järjekord kiikedele, aga sama populaarsed olid ka suured autod ning mängumaja. Põnevust tekitasid jällegi Mutukate toodud kastanid ja lehtede riisumine - ka riisumisel olid lapsed tublid abilised! 
Lisaks tahaksin väikeseid Krõlle kohe tõsiselt kiita. Lapsed on riietumisel muutunud iga päevaga aina iseseisvamaks ja on näha, et nad tahavad ise ennast riidesse panna. Seda on ainult rõõm vaadata! :)

































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar