teisipäev, 15. september 2015

TÄNA OLI MEIL KIIRE, KIIRE TEISIPÄEV - AGA JÕUDSIME TEHA PALJU.

Tänane hommik algas meil tõelise tantsu ja mõlluga. Martal oli kaasas kauaoodatud "Rongisõidu laul". Rongisõitu meil küll lahti ei läinud, küll aga tants. Lapsed tantsisid südamest, nii et mõned lõpetasid lausa pikali maas :).
Muusikatunnis on lapsed juba nii kenasti ära harjunud saali kinemisega ja kaasa tegemisega. Mõned lapsed veel uurivad, mis teised teevad aga muidu hakkab juba üht - teist meelde jääma. Videod tänasest tegevusest on eelmises postituses.
Peale muusikatundi istusime vestlusringis ja lapsed näitasid kaaslastele oma perepilte. Lapsed veel rääkisid, kes nende pereliikmed on ja mis nende nimed on. Mõned nimed olid meelest läinud, aga tuletasime need siis üheskoos jälle meelde.
Kõiki pilte ei jõudnud täna vaadata aga jätkame nendega teistel päevadel. Ja edasi rändavad pildid meie rüham pereseinale, kust me neid jälle aegajalt alla võtame ja oma perest räägime.
Kuna me täna toas õieti mängida ei jõudnudki, siis mängisid lapsed täna õues väga hea meelega. Loomulikult oli laste lemmikpaigaks jällegi liivakast.

Algul lapsed kuulasid makki, mis asi see sealt nüüd tuleb.
Ja siis läks lahti kõvaks tantsuks - alustasid Marta ja Johanna....
...peagi liitus ka Nora...
....ja seejärel ka Sander.... 
Tants läks nii hoogsaks, et Johanna ja Sander kukkusid lõpyks maha pikali.
Täna jäid Eliisel hommikul kodus kõik jutud rääkimata :)
Nora ja Madli avastasid, et neil on nüüd ühesugused kaisukad.
Täna nukunurgas lauda ei kaetud vaid hoopis tantsiti ja ehitati.
Madli vaatab eemalt kuni suurem möll otsa saab.
Mina olin vist täna väga näljase moega, sest lapsed muudkui muretsesid , kas mul ikka kõht täis on - Siiri tõi mulle kosutavad jooki ja Sofia topeltjuustuga saia. 
Madli arvas, et üks sai on veel puudu ja magustoiduks veidi puuvilja ka.
Carolyl oli siis täna selline käpiknukk kaasas.

Mõned pildid siis lastest täna putru söömas.







 Tegevuses rääkisid lapsed täna oma perest ja näotasid ka teistele pilte. kes täna ei jõudnud rääkida teevad seda selle nädala jooksul teistel päevadel.






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar